JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Várak

A játszóterek fő attrakciói a várak. A várak rendkívül összetett játszóeszközök, sok kiegészítővel, számtalan játékfunkcióval. A tornyokra csúszdákat, egyensúlyozókat, mászóhálókat, mászófalat, létrákat, nyújtókat, stb. lehet elhelyezni, a variációk tárháza végtelen a szimpla tornyos eszközöktől a több tornyos, összetett játékóriásokig. A várak terén is nagy választékban kínálunk játékeszközöket minden korosztály számára. MINI és törpe tornyainkat, MINI várainkat a kisebb korcsoportok számára terveztük; ezek az eszközök kisebb, 1 m alatti esésmagassággal rendelkeznek, így ezek alá külön ütéscsillapító réteg kialakítása nem kötelező. A normál méretű tornyok, várak platómagassága 1,4 m, vagy afölötti, ezért itt már szükséges a szabvány által előírt ütéscsillapító réteg kialakítása. Az eszközök feltüntetett árai az ütéscsillapító réteg kialakításának költségeit nem tartalmazzák, erre kérésre külön árajánlatot tudunk adni.

A játékok fő tartószerkezetét rétegragasztott, tömbösített borovi fenyő oszlopok adják, melyeket porfestett acélkonzolok segítségével 5 cm-re elemelünk a földtől, a felszívódó talajnedvesség által okozott penészedés megakadályozására. További felhasznált anyagok: porfestett acél alkatrészek, műanyag kiegészítők, acélbetétes mászókötél. A fa részeket természet és környezetbarát anyagokkal kezeljük, a játék környezetre és egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaz. Minden általunk épített eszköz megfelel a játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 szabványok szabályainak.

Kínálatunkban szereplő várakat és kiegészítőinket változatos szín- és formavilággal ajánljuk közületi játszóterek központi elemeinek. A várak formájának, elrendezésének kialakításakor lehetőség van a képeken látható konstrukciótól eltérni, egyedi színek, formák, elhelyezés, stb. kialakításának érdekében. Egyedi ötleteinek megvalósításához, vagy árajánlatkéréshez keressen meg bennünket a KAPCSOLAT oldalunkon!


Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...