JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Várak - Színes hármas torony

Színes hármas torony

Színes hármas torony

♦ Cikkszám: JM-VA208
♦ Ár: 2.372.000 Ft + ÁFA


Derékszög alaprajzú, három toronyból álló mászóvár, színes tetőkkel, csúszdával. A toronyra mászóháló segítségével lehet feljutni, a lejutást az elmaradhatatlan csúszda és a tűzoltócső biztosítja. A tornyok közt egyensúlyozós átjárók jelentik a kapcsolatot, a tornyok közötti átjárás ezeken lehetséges. A láncos lengő átjáró és a lengőgerenda egyaránt fejleszti az állóképességet, az egyensúlyérzéket és természetesen a bátorságot. A terméket egyszerre többen is használhatják, jól funkcionál közösségi helyként is.
 
A mászóvár alapszerkezetét a jól bevált rétegragasztott, tömbösített borovi gerendák adják, amelyeket a hosszabb élettartam érdekében porfestett fémkonzolokkal elemelünk a talajtól. A fém alkatrészek színes, időtálló porfestést kapnak. A tetők színes HDPE műanyag lemezből készülnek. A kötélelemekhez 16 mm-es, szabványos mászóköteleket használunk, tovvábbi UV álló műanyag kiegészítőkkel. A csúszda anyaga üvegszál erősítésű műgyanta.
 
A hármas torony közepes és nagy területű köztereken, parkokban, intézmény udvarokban is megállja a helyét, használható kisebb játszóterek központi elemeként, de nagyobb játszóterek kiegészítő játékaként is jól funkcionál. A termék megfelel a 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 szabványok szabályainak. 1 m feletti esésmagassággal rendelkezik, ezért az ütéscsillapítás kialakítása kötelező!

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...