JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Várak - Lajhármászos Duplatorony

Lajhármászos Duplatorony

Lajhármászos Duplatorony

♦ Cikkszám: JM-VA211
♦ Ár: 1.607.000 Ft + ÁFA


Kombinált játék, amely két 1,4 m-es platómagasságú toronyból áll. A tornyokhoz külön csúszda csatlakozik, a kettőt pedig egy fa híd köti össze. A feljutást fa létra, ferde mászóköves fal és egy magas mászóköves mászófal biztosítják. Nagyobbaknak izgalmas kihívást jelent a toronnyal egybeépített lajhármászó, amely plusz elemként kiegészíti a hagyományos mászó-, és erősítő funkciókat.

A játék eleget tesz a játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 szabványok szabályinak. A termékhez ütéscsillapító réteg kialakítása kötelező!

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.