JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü
Fotógaléria

Egyedi tervezésű játszóvárak

Játszóvárainkat a tér és a fantázia adta lehetőségek szerint tudjuk készíteni. Az eszközök változatos, több színben készülhetnek, választható elemekből, többféle tetőstílussal, színnel, és játékfunkcióval. A játékeszközöket a felhasználható alapterület és biztonsági zóna figyelembevételével alkotjuk meg. Kérje szakértőink segítségét és személyre szabott árajánlatunkat!


Képgaléria:
Egyedi tervezésű játszóvárak Egyedi tervezésű játszóvárak Egyedi tervezésű játszóvárak Egyedi tervezésű játszóvárak Egyedi tervezésű játszóvárak Egyedi tervezésű játszóvárak Egyedi tervezésű játszóvárakSzínes játékok

Játékaink színeinek választásakor nagy figyelmet fordítunk arra, hogy a használt színek harmonizáljanak a környezettel, a természettel és az elképzelt koncepcióba is passzoljanak. Tapasztalatunk, hogy az élénk színeket a gyereke és a felnőttek is szeretik. Választékunkból egyénileg kialakítható az elkészült játék egyéni kinézete. Kérje személyre szabott árajánlatunkat az Ön által választott színekben!


Képgaléria:
Színes játékok Színes játékok Színes játékok Színes játékok Színes játékokHírek

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2019-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni,

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.