JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü
Hírek, információk
SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

felöleli, az egyszerűbb körforgóktól és rugós játékoktól, egészen a sok funkciós várak és mászókák gyártásáig.

A SAPEKOR eszközök által képviselt minőség, vizuális és formavilág nem lenne lehetséges az olyan modern, korszerű anyagok nélkül, amilyen az alapszerkezetekhez használt rozsdamentes acél, illetve a rendkívül korszerű, időtálló, de egyben gyermekbarát HDPE műanyag. A forgalmazott eszközök formai és hangulatvilága és az egyedi design, tudatos, jól felismerhető vizuális keretet ad a SAPEKOR termékeknek.

Biztosítékként a gyártó a termékekre 10 év garanciát vállal, az eszközök karbantartási igénye minimális! A jövő rozsdamentes SAPEKOR játszótéri termékeit szívesen ajánljuk minden önkormányzat, közület figyelmébe! Válogasson oldalainkon, kérjen árajánlatot, és élvezze a SAPEKOR játékok időtállóságát!