JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Várak - Óriás Kalandvár

Óriás Kalandvár

Óriás Kalandvár

♦ Cikkszám: JM-VA206
♦ Ár: 2.068.820 Ft + ÁFA


Komplex játszóvár kollekciónk legterjedelmesebb darabja, változatos mozgásfunkciókkal, kisebbek és nagyobbak részére egyaránt.
 
A kalandvár központja az óriás csúszdás játszótorony, mászóhálóval. A jobb és bal szárnyat egyaránt egy-egy torony zárja le - csúszdával. A kisebb torony a fiatalabbak számára kínál egyszerűbb játékélményt, de a másik irányba elindulva a játék egyre változatosabb és kalandosabb.
 
A kis tornyot a központtal összekötő keresztrúd három fantasztikus lehetőséget kínál: a gyerekek a kígyócsövön, a kötélhágcsón vagy éppen a mászókötélen is kipróbálhatják képességeiket. A tornyokhoz és a színes átjáróhoz különböző mászófalak is kapcsolódnak, lehetővé téve a várba feljutást. A lejutást természetesen a csúszdák és a tűzoltócső teszik izgalmassá.
 
Ezt a termékünket nagyobb játszóterek, közterek, kalandparkok részére javasoljuk akár központi játszótéri elemként. Az eszköz alá ütéscsillapító réteg kialakítása kötelező!

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...