JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Várak - Három tornyos erőd

Három tornyos erőd

Három tornyos erőd

♦ Cikkszám: JM-VA209
♦ Ár: 3.309.000 Ft + ÁFA


Nagy alapterületű színes játszótéri eszköz átjáróval, dupla csúszdával, felmászókkal, egyensúlyozóval. A tornyokra a feljutás mászófalak segítségével lehetséges. Az íves mászófal újszerű és plusz kalandot jelent a meglévő funkciók mellett. Az egyszerűbb feljutási lehetőség az acélbetétes kötélből készült mászóháló segítségével lehetséges. A tornyok közötti átjárást a hátsó toronnyal búvócső, az elülső szárnyak között pedig egyensúlyozó, illetve színes merev híd biztosítja. Az erőd tornyaiból a két csúszdán való lecsúszás közkedvelt élménylehetőség a gyerekeknek. A testmozgás lehetősége mellett az egyik oldalon elhelyeztünk egy OXO amőba játékot a szellemi és logikai képességek tornáztatása érdekében.
 
A három tornyos erőd játék fa szerkezete rétegragasztott, tömbösített borovi fenyőből, az egyéb fa részek (korlátok, merevítők) fűrészelt műszárított fenyő anyagból készülnek. A tartólábakat a talajnedvesség elkerülése érdekében porfestett fém konzolokkal emeljük el a talajtól. A faelemeket nagy gondossággal kezeljük MILESI prémum kategóriájú vékonylazúrral, amely magában fogalja a gomba- és rovarvédelmet is. A használt kezelőanyag környezetbarát, egészségre nem ártalmas. A termék fa részei, esztétikus színes festést kapnak, amely harmonizál a fém alkatrészek és a további műanyag kiegészítők színével. A fém alkatrészek időjárásálló színes porfestéssel készülnek. A termékhez 16mm-es acélbetétes kötélből készült mászóhálót, és üvegszál erősítésű műanyag csúszdákat alkalmazunk.
 
Három tornyos erőd köztéri játékunkat bátran ajánljuk minden nagyobb parkba, iskolai, önkormányzati játszótérre önálló elemként, vagy nagyobb játszótéri projektek kiegészítő játékaként. A termék megfelel a 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 szabványok szabályainak, ezen szabályok értelmében esésterében ütéscsillapító réteget kötelező kialakítani!

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...