JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Várak - Színes négyszintes óriás torony

Színes négyszintes óriás torony

Színes négyszintes óriás torony

♦ Cikkszám: JM-VA202
♦ Ár: 950.000 Ft + ÁFA


Színes óriás tornyunk négy szinten várja a gyerekeket! Már a második szintről le lehet csúszni, és minden szinttel egyre nő a játékélmény. Az egyes szintek között 50 cm-es szintkülönbség van, a legmagasabb platómagasság 190 cm. A torony bástyáinak mellvédjei és a csúszdák mind más színűek, a torony teteje színes műanyag HDPE lemezből van kialakítva. A torony platómagassága folytán a játszótér többi játékának fölé emelkedik, amelyre a szabad oldalon még egy lyukas mászófalat is terveztünk bebúvónyílással.

Ezt a négyszintes óriás tornyot bátran ajánljuk közterekre, óvoda- és iskola udvari játéknak, de akár köztereknek, önkormányzati, községi, városi játszótereken is központi elem lehet. Nagy esésmagassága miatt ehhez a játékhoz ütéscsillapító réteget kell kialakítani!

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2019-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni,

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.