JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Homokozók

A homokozók a játszóterek legegyszerűbb, legbiztonságosabb, mégis legközkedveltebb eszközei a gyerekek körében. Előszeretettel ajánljuk már kisebb kortól, de iskolákban, köztereken a nagyobb korosztályok is szívesen töltik itt az időt. A homokozók a játszóterek alapeszközei, elsősorban a kreatív, és szerepjátékokhoz teremtenek ideális környezetet, de természetesen a homokvár építés is fontos kreatív tevékenység. Homokozóink kialakítása szerint termékeink között megtalálhatók a jól bevált formák és az újdonságok is, a négyzet alaktól a soszögletűig - méretben is változatosan. Új innovációnk a napvitorlával árnyékolt homokozó, amely védi a nyáron magas mértékű nap- és UV sugárzástól a gyerekeket.

Homokozóinkhoz kiegészítőket is tudunk ajánlani, homokozóasztalt, sarkokra szerelhető kompakt műanyag lemez ülőkéket, vagy akár a sarokra szerelt kompakt műanyag lemezből készült színes babaházat bebúvónyílásokkal. Homokozóink mindegyike eleget tesz a játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 ajánlásainak. A homokozók fő alapanyaga rétegragasztott, tömbösített borovi fenyő, a termék környezetre, vagy egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaz.

Kínálatunk folyamatosan bővül, kérjük, keresse fel oldalainkat később is. Természetesen van lehetőség egyéni formájú és méretű homokozók kialakítására is. Az oldalon feltüntetett ár a homokot nem tartalmazza! Kérjük, hogy árajánlat, vagy információ kérése esetén írjon nekünk a KAPCSOLAT oldalon található űrlapon!


Hírek

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2019-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni,

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.