JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Várak - Csillagvár hintával

Csillagvár hintával

Csillagvár hintával

♦ Cikkszám: JM-VA205
♦ Ár: 2.178.910 Ft + ÁFA


Ez a játék a Csillagvár egy új változata, melynek egyik szárnya helyett egy kétállású hintaállványt szereltünk fel. Ebben a játszótéri játékban egyesítettük a legtöbb játszófunkciót, amely a hagyományos egyensúly- és állóképesség fejlesztésen kívül még egy lengőhintával is ki van egészítve! A hintaállvány a torony felől nem átjárható, a hinta biztonsági terében nincs semmilyen, a játék biztonságát veszélyezető elem.

A hinta és a csillagvár - bár egy játszóeszközként van építve - külön, egymástól független játékként funkcionál. A csillagvár tartalmazza a klasszikus mászó és csúszóelemeket, mászófalakat, lengőhíd átjárót, színes csúszdákat. A központi elemeket a rajtuk elhelyezett kukucskáló buborékok teszik izgalmasabbakká.

Ezt a közterületi játékot azoknak a közintézményeknek, iskoláknak, óvodáknak, önkormányzatoknak, játszóparkoknak ajánljuk, ahol a meglévő területet minél jobban szeretnék kihasználni a játszótér működése során. Természetesen ez a termékünk is megfelel a 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 szabványok szabályainak. A játék esésmagassága egy méter feletti, biztonsági terében ütéscsillapító réteg kialakítása kötelező!

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...