JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Várak - Hármas bástyás vár

Hármas bástyás vár

Hármas bástyás vár

♦ Cikkszám: JM-VA110
♦ Ár: 2.206.000 Ft + ÁFA


Vadonatúj tervezésű hatoldalú bástya két oldalággal. Az oldalsó bástyák négyzet alapúak, mászófallalm mászóhálóval, rámpával és tűzoltócsővel. Új elemként az egyik kis bástyát műanyagból készült búvócsövön át lehet megközelíteni a központi elem felől. A másik bástyára a köteles egyensúlyozó hídon lehet átmászni. A vár kötelező eleme a csúszda, amely a középső nagy bástya elejéről indul.

A vár központi eleme lehet közteres és iskolai játszótereknek egyaránt. Elsősorban az iskolás korosztály részére ajánljuk, de harmonikus eleme lehet egy köztéri, vagy üdülőhelyi játékparknak is.

A korlátok és a fémrészek porfestés bevonatot kapnak, a lábakat acélkonzolokkal a talajtól elemelve telepítjük.
A vár platószint magassága 1,4 m, ütéscsillapító réteg kialakítása szükséges!

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.