JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Várak - Kombinált nagy Őrtorony

Kombinált nagy Őrtorony

Kombinált nagy Őrtorony

♦ Cikkszám: JM-VA119
♦ Ár: 1.150.000 Ft + ÁFA


A Kombinált nagy őrtorony egy sokfunkciós játszótéri eszköz. Az alapvető mászó- és kalandfunkciókon kívül, egy esztétikus, bármilyen játszótérhez jól illeszkedő formavilágot képvisel.

A termék két részből áll, amelyet az egyik oldalon búvócső köt össze a talaj felett. A feljutást mászófalak és mászóhálók segítik; az első részen jobbról és balról is szimmetrikusan kötélhálón lehet feljutni. Izgalmas rész még az elöl elhelyezett két "buborék" ablak, ahonnan széles kilátás nyílik a környezetre. A hátsó tag függőleges mászóköves mászófalat és egy "erdei" rámpát tartalmaz. Az izgalom és az élmény elmaradhatatlan része, az üvegszál erősítésű műgyantából készült csúszda, mely szintén a hátsó részen kapott helyet.

Ezt a játékot bátran ajánljuk nagyobb közterületi játszóterekre, parkokba, erdei játszóterekre. Az eszköz dobogómagassága 1,4 m, esésterében ütéscsillapító réteg kialakítása kötelező!

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...