JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Várak - Kombinált nagy Őrtorony

Kombinált nagy Őrtorony

Kombinált nagy Őrtorony

♦ Cikkszám: JM-VA119
♦ Ár: 1.265.000 Ft + ÁFA


A Kombinált nagy őrtorony egy sokfunkciós játszótéri eszköz. Az alapvető mászó- és kalandfunkciókon kívül, egy esztétikus, bármilyen játszótérhez jól illeszkedő formavilágot képvisel.

A termék két részből áll, amelyet az egyik oldalon búvócső köt össze a talaj felett. A feljutást mászófalak és mászóhálók segítik; az első részen jobbról és balról is szimmetrikusan kötélhálón lehet feljutni. Izgalmas rész még az elöl elhelyezett két "buborék" ablak, ahonnan széles kilátás nyílik a környezetre. A hátsó tag függőleges mászóköves mászófalat és egy "erdei" rámpát tartalmaz. Az izgalom és az élmény elmaradhatatlan része, az üvegszál erősítésű műgyantából készült csúszda, mely szintén a hátsó részen kapott helyet.

Ezt a játékot bátran ajánljuk nagyobb közterületi játszóterekre, parkokba, erdei játszóterekre. Az eszköz dobogómagassága 1,4 m, esésterében ütéscsillapító réteg kialakítása kötelező!

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.