JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü
Hírek, információk

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.

Új termékcsaládok közterületi játszóterekre!

Októberben elindítottuk az RJM Játék Kft. legújabb fejlesztéseit bemutató honlapunkat, a www.jatszotermester.hu –t.
Új honlapunkon megtalálja, a réteg ragasztott, borovi fenyőből készült játszótéri eszközeinket, amelyek időtállóságát a felszíntől 5 centiméterrel megemelt alap és a jó minőségű faanyagok garantálják.

Biztonságos játszótér – biztonságos játszóeszközök 1. rész

Sok tanulmány mellett, a szülői és gondozói tapasztalat is azt mutatja, a 3-7 éves korú gyerekeknek hatalmas mozgásigénye van. Az sem titok, hogy a fáradt gyerekek hamarabb elalszanak, de az udvari, játszótéri aktivitások nagy mértékben hozzájárulhatnak a kis lurkók értelmi fejlődéséhez, és ahhoz is, hogy kevesebb tanulási nehézségük legyen.