JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Várak - MINI torony hintával

MINI torony hintával

MINI torony hintával

♦ Cikkszám: JM-VA108
♦ Ár: 564.000 Ft + ÁFA


Közkedvelt, több funkciós játék, mely egyesíti a mászótorony funkcióit, és a hintázás megunhatatlan élményét! Elsősorban a kisebb korosztályok részére terveztük, a bástya platómagassága 0,9 m, mini csúszdával, létrával. A játék egyszerre több gyerek szórakozását is biztosítja, a hinta részére kialakított 45 fokos elhelyezés pedig biztonságos védőtávolságot ad az egyes funkciók között. A játékot bölcsőde-, óvodaudvarokba ajánljuk, a hintaállvány alatt ütéscsillapító réteg kialakítása szükséges! A termék tömbösített, rétegragasztott borovi fenyőből készül, fémelemeit esztétikus és időtálló porfestéssel látjuk el.

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2019-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni,

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.