JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Várak - MINI torony erkéllyel

MINI torony erkéllyel

MINI torony erkéllyel

♦ Cikkszám: JM-VA003
♦ Ár: 993.000 Ft + ÁFA


Többszintes MINI játszótorony csúszdával és mászófallal, félkör alakú erkéllyel kicsiknek. Platómagasságok: 40 és 90 cm. MINI játékcsaládunkat a bölcsődés-óvodás korosztály részére fejlesztettük. A torony biztonságos porfestett fém kapaszkodókkal van ellátva, melyek a kicsik számára könnyítik meg a feljutást. A nagyobbaknak a mászófal nyújt izgalmasabb kihívást. Az erkély porfestett perforált lemezből készül, a kalandos lejutást pedig egy formatervezett fém tűzoltócső segíti. 2,5 m-es csúszdával szereljük, beülőmagasság: 0,9 m, Ütéscsillapító réteg kialakítása nem szükséges.

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.