JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Várak - Nagy Manótorony

Nagy Manótorony

Nagy Manótorony

♦ Cikkszám: JM-VA113
♦ Ár: 977.730 Ft + ÁFA


Nagy Manótorony játékunk egy kétszintes vár, kicsiknek és nagyoknak számos funkcióval, mászási és mozgási lehetőséggel. Természetesen a játék legkedveltebb része a két csúszda, de nagy sikere van a magasabbik torony oldalán található íves felmászónak is. A felmászó és az alacsony szint melletti rámpa mászhatóságát a korlátrúdhoz erősített mászókötél segíti. A kisebbek részére elhelyeztünk egy kaland-átjárót amelyen átjutva a kis csúszdán való lecsúszás a jutalom.

Kiegészített Manótornyunkat egyszerre több gyerek is birtokba veheti, közkedvelt játéka lehet ovisoknak és iskolásoknak is. Az eszközt óvodák, iskolák, parkok, kalandparkok, köztéreire ajánljuk központi, vagy kiegészítő játékvárként.

A játék fő rétegragasztott borovi fenyő gerendákból készül, porfestett fém, és műanyag kiegészítőkkel. Platómagassága 0,9 és 1,4 m, ütécsillapító réteg kialakítása szükséges!

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...