JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Várak - Mászótorony rámpával

Mászótorony rámpával

Mászótorony rámpával

♦ Cikkszám: JM-VA107
♦ Ár: 403.000 Ft + ÁFA


Alap mászótorony létra helyett mászórámpával, teljes oldali mászóhálóval, 3 m-es köztéri csúszdával - beülőmagasság: 1,4 m. Kiegészítőként ajánljuk nagyobb játszóterekre, elsősorban az óvodás, iskolás korosztály részére készült mászható játék. A gyerekek számára a kihívást létra hiányában a rámpán vagy a mászóhálón való feljutás jelenti. A torony kompakt műanyag lemez tetővel készül. Ütéscsillapító réteg kialakítása szükséges.

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2019-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni,

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.