JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Rugós játékok

A rugós játékokat főként a kisebb gyerekek kedvelik, de szívesen játszanak vele az idősebbek is. Egyszerű kialakításuknak köszönhetően a játszóterek egyik leggazdaságosabb játékcsoportját alkotják. A játékok változatos színekben, formákban rendelhetők, egy- és többszemélyes kivitelben is. Többféle állat- vagy jármű-figura is szerepel kínálatunkban. Rugós játékainkat a legtöbb játszótérre szívesen ajánljuk.

A rugós játékok két részből állnak; felül az időjárás viszontagságait jól tűrő állat- vagy egyéb figurák egy nagy teherbírású acérugóra vannak erősítve. Biztonsági szempontból megfelelnek a 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 ajánlásainak. A rugós játékok alapanyaga színes polietilén műanyag, amely UV védelemmel van ellátva, színét jól tartja, az időjárással szemben jól ellenáll.
A rugó és a fémrészek porfeséssel kezeltek, mely jól ellenáll a fokozott igénybevételnek. Külön ütéscsillapító réteg kialakítása nem szükséges.

Az elmúlt évek folyamán a rugós eszközök a játszótereken, parkokban kötelező eszközzé váltak, létjogosultságuk megkérdőjelezhetetlen. Válassza ki az Önnek tetsző rugós játékot és kérjen ajánlatot a képeken nem szereplő figurára a KAPCSOLAT menüpontban.


Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...