JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Várak - Sokfunkciós színes kalandvár

Sokfunkciós színes kalandvár

Sokfunkciós színes kalandvár

♦ Cikkszám: JM-VA207
♦ Ár: 3.861.000 Ft + ÁFA


Multifunkciós, sokoldalú mászóeszköz. A kalandvár tartalmazza a legtöbb játszótéri mozgáslehetőséget; mászófalak, felmászók, mászóhálók, átjárók, egyensúlyozók, lajhármászó, csúszdák, átmászó cső, stb. A terméket úgy terveztük, hogy a lehető legnagyobb játék- és mozgásélményt adjon a játszóteret használó gyerekeknek. A kalandvár nagy alapterületű játék, sok gyerek használhatja egy időben, lehetőséget adva ezzel a közös kalandélménynek, mozgásnak, közös időtöltésnek. A kalandvár az óvodástól az iskolásig több generáció számára is hasznos és szórakoztató játékélményt nyújt. A kisebbek az alacsonyabb padozatú részeken, míg az idősebbek a nagyobb kihívást jelentő egyensúlyozókon, átjárókon próbálkozhatnak.

A termék szerkezete és tartólábai rétegragasztott, tömbösített borovi fenyő gerendákból készülnek, melyeket porfestett fém konzolok segítségével elemelünk a talajtól, így a lábak nem tudják felszívni a talajból a nedvességet, időtálóbbak, hosszabb élettartamúak maradnak. A fém alkartészek, konzolok, kapaszkodók, stb. tartós porfestést kapnak. A vár további kiegészítői UV és időjárásálló műanyagból készülnek, a színes csúszdák üvegszál erősítésű műgyantából.

A sokfunkciós színes kalandvár játékunkat nagyobb alapterülettel rendelkező közterekre ajánljuk, kiválóan funkcionál a játszótér központi elemeként, közösségi eszközként. A termék megfelel a 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 szabványok szabályainak. 1 m feletti esésmagassággal rendelkezik, ezért az ütéscsillapítás kialakítása kötelező!

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...