JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Várak - Torony rövid mászókával, kígyócsővel

Torony rövid mászókával, kígyócsővel

Torony rövid mászókával, kígyócsővel

♦ Cikkszám: JM-VA125
♦ Ár: 1.048.000 Ft + ÁFA


Alaptonyunkat kiegészítettük egy kígyócsővel és mászókával. A hullámosan meghajlított cső izgalmas szórakozást nyújt a felmászó gyerekek számára, és további élményfunkciókkal növeli a játékeszköz lehetőségeit. A kígyócsőre nem csak felmászni lehet, akár csimpaszkodónak, nyújtónak is használható, sőt - kellő ügyességgel - az eszköz vízszintesen is mászható, a kígyócsőről akár a toronyra, de akár a mászókára is át lehet mászni.

Mászókás tornyaink közül ez a legkisebb változat, ajánljuk óvodák, iskolák, közterek, önkormányzatok részére, játszótereire. Az eszköz megfelel a játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 szabványok ajánlásainak. Esésmagassága miatt ütésvédő réteg kialakítása kötelező!

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.