JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Mérleghinták

A mérleghinta az egyik legegyszerűbb a játszótéri eszközök között. Az eszköz egy középen alátámasztott gerendából, és az alátámasztásból áll. Az alátámasztási ponton rögzített gerenda szabadon elforoghat.

Az általunk készített mérleghinták mindegyike rétegragasztott, tömbösített borovi fenyő gerendából készül, két végén színes ülőkével, és porfestett kapaszkodókkal. A hinta megerősített acéltengelyen billen, az alátámasztást fémkonzollal alakítjuk ki, amelyet betonhabarccsal rögzítünk a talajhoz. A balesetveszély elkerülése érdekében a hinta végeihez gumi ütközőket helyezünk el. A gyártás folyamán egészség- és környezetkárosító anyagokat nem használunk.

Az általunk készített és forgalmazott mérleghinták mindegyike eleget tesz a játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az ide vonatkozó MSZ EN 1176 szabványok ajánlásainak.

A mérleghinta a játszótér egy meghatározó alapeleme, költséghatékony, jól használható, közkedvelt eszköz. Óvodákba, iskolákba, közterekre egyaránt ajánlható. Kínálatunkban a kétszemélyes-, négyszemélyes, illetve az álló változat is megtalálható, választható.

A mérleghinták esési magassága 1m -nél kisebb, ezért külön ütéscsillapító réteg kialakítása nem kötelező, az eszköz alá a homokos vagy pázsitos talaj megfelel.

Kérjük, válassza ki az Önnek tetsző mérleghintát az oldalon, és kérjen árajánlatot, telepítéssel, szállítással együtt itt: KAPCSOLAT OLDAL


Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.