JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Játszóházak

A szerepjátékok kitűnő kellékei a babaházak amelyek a gyerekek kedvencei. Egy játszóház az egyik pillanatban lehet erdei kis ház, mesebeli csőszkunyhó, a másikban mézeskalácsház, vagy boszorkánytanya. A babaházba el lehet bújni, ki lehet nevezni főhadiszállásnak, ide vissza lehet vonulni, vagy csak egyszerűen megpihenni. Játékházaink többsége ülőfelületet is tartalmaz. Az általunk gyártott játékházakat változatos formákban, gyakran kombináljuk egyéb funkciókkal. Ilyen lehet például a homokozó, amelynek egyik, vagy két átellenes sarkára terveztünk házikót, kuckót.

Játékházaink rétegragasztott, tömbösített borovi fenyő alapanyagból készülnek, a környezetre vagy az egészségre káros anyagokat nem tartalmaznak. Minden eszköz eleget tesz a játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az idevágó MSZ EN 1176 szabványok előírásainak.

Tekintse meg kínálatunkat és válasszon különféle méretű játékházaink közül. Termékeinket egyaránt ajánljuk a kisebb és nagyobb korosztálynak, bölcsődék, óvodák, iskolák és közterek udvaraiba, játszótereire, külön ütéscsillapító réteg kialakítása nem szükséges.

Reméljük, sikerül kiválasztani az Önnek leginkább szimpatikus játékházat! Kérje személyre szóló ajánlatunkat, vagy kérdése, egyéni elképzelése esetén írjon nekünk a KAPCSOLAT menüpontban!


Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...