JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Várak - Kéttornyos csúszdás játszóvár

Kéttornyos csúszdás játszóvár

Kéttornyos csúszdás játszóvár

♦ Cikkszám: JM-VA104
♦ Ár: 938.000 Ft + ÁFA


Sokfunkciós dekoratív játszóvár. Két torony kompakt műanyag lemez tetővel, 3m-es csúszdával, tűzoltócsővel, mászófallal, a két torony között láncos függőhíddal. Óvodák, iskolák, közületi játszóterek központi eleme lehet. Az alap szerkezet és a tornyok lábai rétegragasztott borovi fenyőből készülnek, a talajtól porfestett acélkonzolokkal elemelve. Ütéscsillapító réteg kialakítása szükséges.

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.