JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Várak - Óriás kilátó

Óriás kilátó

Óriás kilátó

♦ Cikkszám: JM-VA208
♦ Ár: 2.065.000 Ft + ÁFA


Újszerű, és kreatív közterületi játék. Az óriás kilátó tervezésénél a mozgási- és mászófunkciók mellett a kreatív közösségi tér létrehozása is fontos szempontként játszott szerepet. A megszokott funkciók, a csúszda, mászóháló, mászófal, létra, tűzoltócső kiegészülnek a játék nagyobb tereivel. Az alsó szint a kisebbek számára jelenthet tartalmas játékélményt, bátran forgathatják az OXO hengereket, kitekinthetnek a hajóablakon, vagy éppen a kilátó korlátja mögül leskelődhetnek. Az interaktív OXO panel a nagyobbak fantáziáját és logikáját is fejlesztheti.

A kilátó felső szintjére létra segítségével lehet feljutni, de az ügyesebbek a mászóhálót is használhatják. A lejutást a kötelező élményelem, a csúszda és egy tűzoltócső teszi lehetővé. Az eszköz nagy alapterületének, alső és felső tereinek köszönhetően a kilátó kiváló közösségi helyként funkcionálhat akár nagyobb játszóterek központi elemeként, de erdei, vagy strandközeli játszóterek kedvelt eleme is lehet.

A termék szerkezete és fa elemei tömbösített, rétegragasztott, és fűrészelt borovi fenyőből készülnek, vidám, színes MILESI festéssel. A tető idő- és UV álló HDPE műanyag. A fém elemek, konzolok tartós, színes porfestést kapnak. A kilátó tartólábait a talajnedvesség feljutásának megakadályozása miatt elemeljük a földtől, és betonhabarccsal rögzítjük.

Óriás kilátó termékünket, önkormányzatok, parkok, erdei kalandpályák és köztéri játszóterek közösségi elemének ajánljuk. A kilátó kialakítása megfelel a 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 szabványok szabályainak. Az ütéscsillapítás kialakítása az eszközhöz kötelező!

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2020-ban is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni,