JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök


Legújabb fejlesztésű rozsdamentes eszközeink a korszerű minőséget és a hosszú élettartamot képviselik. Magyarországi kizárólagos forgalmazóként ajánljuk a cseh SAPEKOR cég rozsdamentes játszótéri termékeit, melyek kizárólag biztonságos, idő- és terhelésbiztos anyagokból, az európai EN 1176 és EN 1177 szabványoknak és előírásoknak megfelelően készülnek. Jellemzőjük a magas minőség, tartósság, minimális karbantartási igény, időjárás- és vandalizmus tűrés. Cél, hogy a SAPEKOR játékok sok éven át nyújtsanak biztonságos és hasznos szórakozást a gyerekek számára.

Az eszközöket rendkívül egyszerű karbantartani, a karbantartás gyakorlatilag csak a szennyeződések eltávolítására korlátozódik.

A SAPEKOR rozsdamentes játékcsalád alapvető, és teljesen újszerű játékeszközöket is tartalmaz a 3-14 éves korosztály számára egyaránt. Az alábbi böngészhető kategóriák között a játszótéri eszközök széles spektrumából lehet választani, termékeink között megtalálhatók a gyermek játékházak csúszdákkal, hintákkal, homokozók, köteles- és mászóköves játékok, továbbá a nagyon népszerű rugós játékok is.

Hírek

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2019-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni,

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.