JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Várak - Bástyás torony lengőhíddal

Bástyás torony lengőhíddal

Bástyás torony lengőhíddal

♦ Cikkszám: JM-VA109
♦ Ár: 685.000 Ft + ÁFA


JM-VA052 Hidas tornyunk 1m platómagasság feletti nagytestvére. Jól játszható, egyik legközkedveltebb játékunk számos jól bevált mozgás- és játékfunkcióval. Az eszközt színes fém- illetve műanyag kiegészítőkkel kínáljuk, a képeken is látható színes festéssel. Természetesen a kiegészítők és a mellvédek színét, festését az Ön kérése szerint készítjük el!
A bástyás torony biztonságos, időtálló és strapabíró alapanyagokból készül, ajánljuk közterekre, óvodai, iskolai kertekbe, játszóterekre, önkormányzati játszóterek alap játékának.
Ez a játszótéri játék 1m-nél nagyobb esésmagasságú ezért ütéscsillapító réteg kialakítása kötelező!

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2019-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni,

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.