JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Várak - Bástyás torony lengőhíddal

Bástyás torony lengőhíddal

Bástyás torony lengőhíddal

♦ Cikkszám: JM-VA109
♦ Ár: 821.000 Ft + ÁFA


JM-VA052 Hidas tornyunk 1m platómagasság feletti nagytestvére. Jól játszható, egyik legközkedveltebb játékunk számos jól bevált mozgás- és játékfunkcióval. Az eszközt színes fém- illetve műanyag kiegészítőkkel kínáljuk, a képeken is látható színes festéssel. Természetesen a kiegészítők és a mellvédek színét, festését az Ön kérése szerint készítjük el!
A bástyás torony biztonságos, időtálló és strapabíró alapanyagokból készül, ajánljuk közterekre, óvodai, iskolai kertekbe, játszóterekre, önkormányzati játszóterek alap játékának.
Ez a játszótéri játék 1m-nél nagyobb esésmagasságú ezért ütéscsillapító réteg kialakítása kötelező!

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.