JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Várak - Csúszdás őrtorony hintával

Csúszdás őrtorony hintával

Csúszdás őrtorony hintával

♦ Cikkszám: JM-VA121
♦ Ár: 577.000 Ft + ÁFA


Ferde tornyos családunk szimpla köztéri hintaállvánnyal kiegészített terméke. A torony és a hintaülőke között 1,5 m védőtávolság betartása kötelező, az alkalmazott rúdhosszra további hintaülőke nem helyezhető el! A termék egyesíti a legkedveltebb játszótéri funkciókat, és elemeket: a tornyot, a mászóhálót, csúszdát és a hintát. Kiegészítő játékként, vagy kis költségvetésű játszóterekhez ajánljuk. Az ütéscsillapító réteg kialakítása mind a torony, mind a hinta alá kötelező.

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.