JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü
Játékok akác rönkfából - www.ronkfajatszoter.hu
www.ronkfajatszoter.hu

Magánkerti kültéri megrendelőink nagy kedvencei az akácfából, akácrönkből készült játszóterek. Játszótérmestereink természetesen számos konstrukciót készítenek magánkertekbe, udvarokba a méltán közkedvelt akácfa alapú, akácrönk játszóeszközökből, várakból, tornyokból, mászókákból.

magánkerti játékaink közül az egyik legkedveltebb a lajhárcsimpaszkodós bástyás vár


Az akácfa egy rendkívül tartós, időtálló, és e mellett tetszetős, természetes faanyag, amely rusztikus formát, természetes hangulatot kölcsönöz az elkészített fa játéknak, toronynak, bástyának, házikónak. Az akácrönk alapanyag jól tűri a nedvességet, erős, kemény, időjárás és kopásálló. A mindennapi élet során egyre több eszközt készítenek belőle, elsősorban kerítések, lépcsők, oszlopok, kertibútorok - vagy kerti játszóterek készítésére kiváló.

Az akácfa rönköket játszótérmestereink egy- vagy több oldalon "lapolják", az így létrejött felületek könnyen illeszthetők, csavarozhatók, jobban rögzíthetők egymáshoz. Magánkerti játszótereink többsége az ilyen lapolt, csiszolt akác anyagból készül. Az általunk épített akác játszóterek, modulok magas minőségű felületkezelést is kapnak, a faelemeken nincsenek éles sarkok, szálkák, stb. Akácfából épült játékainkat a Megrendelőink által kiválasztott színű MILESI vékonylazúrral kezeljük az időjárás, rovarok és gombák ellen.

négy oldalt lapolt, csiszolt, MILESI vékonylazúrral kezelt akácfa anyag


Az akácfa kiváló jellemzői mellett kellemetlen tulajdonsága, hogy önmagától reped. Az akácfa rönkökön idővel megjelenő kisebb-nagyobb repedések általában csak esztétikai jellegűek, a belőle készült eszközök használhatóságát többnyire nem befolyásolják. Az akácfából készült magánkerti játszóterek tervezése, összeállítása és telepítése megköveteli a maximális hozzáértést az anyaggal járó szakértelmet.

magánkerti megrendeléseink között gyakori a fa köré épített akác játszótér


Cégünk akácfából készült játszótér konstrukcióinak, magán és köztéri eszközeinek megtekintéséhez kérjük látogasson el RÖNKFAJÁTSZÓTÉR weboldalunkra, ahol kedvére válogathat az általunk ajánlott magánkerti és közterületi eszközök között, illetve akác- és fenyő kerti bútorok, és kiegészítők is várják az érdeklődőket!

LÁTOGASSON EL A RÖNKFAJÁTSZÓTÉR-HU-ra MOST!

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...