JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Mászókák

A különféle mászókák, mászható eszközök a gyerekek kedvencei. Ebben a kategóriában megtalálhatók az egyszerű, vagy hagyományos létrás, mászóköves, mászóhálós játékok, de megtalálhatók a bonyolult köteles mászókák és kötélpiramisok is. A mászás, a gyerekek izmainak fejlsztése mellett komoly hatással van a mozgáskoordinációra és az állóképességre is. A játszótéren a mászókák elsődleges szerepe, kielégíteni a gyerekek folyamatos mozgásigényét.

Oldalainkon több fajta típusú mászókából is választhat. Kínálatunkban megtalálhatók a hagyományos négyzet, vagy sokszög alapterületű, fémelemekkel és mászókötéllel ellátott mászókák. Különféle kombinált eszközöket is ajánlunk - ilyenek például az ív alakú mászókák egyik oldalukon mászófallal, vagy a tetején mászókövekkel ellátott, mászható babaház. Szintén közkedveltek a mászóköteles eszközök, különféle hálókkal, köteles kihívásokkal. Mászókáink kínálata folyamatosan bővül, kérjük, látogasson vissza oldalainkra a későbbiekben is.

Mászóeszközeink rétegragasztott, tömbösített borovi fenyőből, illetve porfestett acélból készülnek, további műanyag kiegészítőkkel. Termékeink a környezetre és az egészségre ártalmas anyagokat nem tartalmaznak. Az eszközök rögzítése a talajtól elemelve, porfestett fémkonzolokkal valósul meg, megakadályozva a talaj nedvességének hatását a faanyagra. A lábakat betonhabarccsal rögzítjük a földhöz.

Tekintettel a mászóeszközök esési magasságára, a játékok biztonsági zónájában ütéscsillapító réteg kialakítása szükséges. Az eszközök eleget tesznek a játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az idevágó MSZ EN 1176 szabványok előírásainak.

Termékpalettánk folyamatosan bővül, kérjük látogasson vissza máskor is! Amennyiben megtalálta az Önnek megfelelő eszközt, vagy egyedi tervezésű játékot szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a KAPCSOLAT oldalon!


Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...