JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Forgók

A hinták után a forgók azok a dinamikus mozgást végző játszóeszközök, amelyek a modern játszóterek elmaradhatatlan részét képezik. A hinták billenő mozgásával szemben a forgó mozgást végző játékok egy teljesem más játékélményt képviselnek. A játék használójára összetett erők hatnak, új lehetőségek nyílnak a mozgás és a környezet kölcsönhatásainak megismerésére, a forgó mozgás élettani hatásainak játékos megtapasztalására. Ebben nyújt segítséget klasszikus alapjátékunk a mókuskerék, amelyet kicsik és nagyok szívesen forgatnak. Az állóképesség mellett az izomzatot és az egyensúlyérzéket is fejleszti. A többszemélyes forgók saját erőből adnak intenzív forgás élményt.

A hagyományos fa alapanyagok mellett (mókuskerék) ezek a játékok többnyire acél, vagy rozsdamentes alapanyagból készülnek, az időjárásnak és a fokozott igénybevételnek jól ellenállnak. További kiegészítő anyagok a műanyag kompakt lemez, melyből ülőkék, oldalfalak készülnek. A forgók mindegyike eleget tesz a játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 ajánlásainak.

Mókuskerék eszközünket bármely korosztály számára szívesen ajánljuk, standard és költséghatékony elemként minden játszótérre. Forgóinkat a nagyobbak használhatják. Kérjük, tekintse meg kínálatunkat, és ha megtalálta az Önnek tetsző eszközt, vagy egyéni ötlet esetén keressen minket bizalommal a KAPCSOLAT oldalon!


Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...