JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Várak - Hidas torony csúszdával

Hidas torony csúszdával

Hidas torony csúszdával

♦ Cikkszám: JM-VA052
♦ Ár: 752.000 Ft + ÁFA


A hidas torony egy klasszikus jól játszható, egyszerre több gyermeknek is játékélményt nyújtó termék. A játék fő részét a két torony közt átvezető, köteles lengőhíd adja, mely kialakításának köszönhetően biztonságos, de kellően izgalmas kihívást nyújt az áthaladni szándékozó gyerekeknek, egyensúlyérzékük fejlesztéséhez. Az alkalmazott dupla köteles lengőhíd 16mm-es, acélbetétes mászókötél felhasználásával készül,  jól bírja a folyamatos terhelést.

"Hidas torony csúszdával" játékunkat széles korosztálynak ajánljuk, bölcsődei-, óvodai udvarokra, iskolákba, de köztéri, önkormányzati játszóterekre egyaránt. Megrendelő kívánsága szerint több színben is kérhető. A játék platómagassága nem éri el az 1 m-t, ezért külön ütéscsillapító réteg kialakítása nem szükséges.

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.