JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Járművek

Jármű játékainkra nagyon büszkék vagyunk. Nemcsak a gyerekek, hanem a felnőttek is szeretik a kis vonatot piros tetővel, vagy épp a mászható mozdonyt. Tematikus játékaink tervezése folyamatos, terveink között szerepel a hajó, úthenger vagy űrhajó megtervezése, megépítése is. Ezek a játékok a testmozgás mellett kiválóan alkalmasak szerepjátékra, mely során megmozgatják a gyerekek fantáziáját. Bemutatott járműveinket a kisebb korosztályok bölcsődék, óvodák lakói számára ajánljuk, színes, tetszetős kialakításuk a játszótér, vagy udvar díszeivé teszi azokat.

Kisvonat játékunk kétféle verzióban, tető nélküli és tetővel ellátott formában is rendelkezésre áll. A méretében és megjelenésében egyaránt nagyobb "Mozdony" pedig már tartalmazza a méltán népszerű csúszdát is. Egyedi, saját fejlesztés a műanyag csőből készült átjárható alagút, amely a hagyományos fából készült átjáróhoz képest teljesen sima, szálkamentes és nem kell tartani a ruházat elakadásától sem. A mozdony színes tetővel, MINI csúszdával várja a kis vasutasokat.

Az eszközökhöz rétegragasztott, tömbösített borovi fenyő, a mozdony átjáróhoz műanyag cső alapanyagokat használunk, porfestett fém- és műanyag kiegészítőkkel. A gyártás során felhasznált anyagok a környezetre és az egészségre nem károsak. Egyik termék sem igényel külön ütéscsillapító réteget, a játékok alapjául puha talaj (homok) vagy, pázsit is megfelel. Esésmagasságuk 1 m alatti. Tematikus játékaink mindegyike megfelel a játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 szabványok ajánlásainak.

Kérjük, hogy látogasson vissza később is oldalainkra, tekintse meg és kérjen árajánlatot új tervezésű tematikus játékainkra. Árajánlathoz, vagy amennyiben nem találta meg az Önnek tetsző játékot, kérjük küldjön nekünk üzenetet a KAPCSOLAT oldalon!


Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...