JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Egyensúlyozók

Az egyensúlyozók speciális helyet foglalnak el a játszótéri eszközök között. Ezek a játékok az állóképességet és egyensúlyérzéket egyaránt fejlesztik, és izgalmas játékot jelentenek a gyerekek számára. Az egyensúlyozó játszótéri eszközök népszerűsége azok mozgásából, mozgó elemeinek hatásából, az eszköz dimnamikus tulajdonságaiból adódik. Egy egyensúlyozó a használat során folyamatos koncentrálást és mozgáskoordinációt követel, ezáltal játékosan éreztetve a használó kapcsolatát a környezetével. A játék folyamán bonyolult mozgások tucatjai jönnek létre, azok korrekciója, az együttmozgások és az egyensúly viszonya, érzete rendkívül hasznos eszközzé teszi ezt a játékcsaládot.

Saját fejlesztésű rugós egyensúlyozó gerendáink a rendelkezésre álló hely nagyságától függően választhatók szimpla, dupla és háromirányú kivitelben. A kisebbek részére a hatszög lépkedőt ajánljuk, elsősorban bölcsődékbe, óvodákba, egy-egy oldalon más-más jellegű egyensúlyozó kihívással. Az új fejlesztések mellett természetesen a jól bevált eszközök is megtalálhatók, ilyen például a láncos egyensúlyozó, vagy láncos híd melyet tartóssági, biztonsági és esztétikai okokból láncok helyett acélbetétes mászókötelekkel alakítunk ki.

Az egyensúlyozó eszközök többsége általában kis esési magassággal rendelkezik, így külön ütéscsillapitó réteg kialakítása nem szükséges, puha talaj (pl. homok), vagy pázsit az eszköz alatt megfelelő. Egyensúlyozóink fa elemei rétegragasztott tömbösített borovi fenyőből készülnek, porfestett fémrészekkel. Minden egyensúlyozónk megfelel a játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az idevágó MSZ EN 1176 szabványok előírásainak.

Kínálatunkban minden játszótérre és széles korosztály részére ajánlunk egyensúlyozókat, a bölcsődétől az iskolai játszóterekig, közparkokig. Kérjük tekintse meg kínálatunkat és kérjen árajánlatot KAPCSOLAT oldalunkon!


Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...