JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Hinták

Hagyományos, köztéri lengőhintáink széles választékban állnak megrendelőink rendelkezésére! Hintaállványaink rétegragasztott, tömbösített borovi fenyő gerendákból vannak összeállítva. A stabilitást és a biztos kötéseket porfestett acélkonzolokkal oldjuk meg. Hintaállványaink hagyományos fa, illetve fém keresztgerendával is választhatók, tetszőlegesen köztéri alumíniumbetétes laphintával, vagy köztéri biztonsági bébihintával is kérhetők. A hintaállványok lábait porfestett acélkonzolokkal, betonhabarccsal rögzítjük a talajhoz. A lábak fa részeit 5 cm-re a talajtól elemelve biztosítjuk, hogy a faanyag ne szívja fel a talajból a nedvességet.

Nagy örömmel ajánljuk a gyerekek által nagyon kedvelt madárfészek-hintát, mely szintén rendelhető fém felsőrudas kivitelben is. Madárfészek ülőkéink a legkiválóbb acélbetétes mászókötélből készülnek, kiemelt figyelmet fordítva a tartósságra és a használhatóságra. Az ülőkék mindegyike galvanizált acél láncokkal, és megerősített hintacsuklóval van rögzítve.

A hinták, hintaállványok mindegyike megfelel a játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az idevágó MSZ EN 1176 szabványok ajánlásainak.

A lengőhinták a játszóterek alapelemei. Telepítésük során figyelembe kell venni a lengő- és kényszermozgást végző eszközökre vonatkozó előírásokat. A hinták esési területében ütéscsillapító réteget szükséges kialakítani, amely lehet homok, gyöngykavics, fenyőfakéreg vagy az egyre népszerűbb újrahasznosított gumilap, vagy öntött gumi felület. A kialakítandó ütéscsillapítás vastagságát és paramétereit a biztonsági előírásoknak megfelelően kell meghatározni. Ütéscsillapítás elkészítésére a megrendelt eszközök ismeretében KÉRÉSRE külön ajánlatot tudunk küldeni.

A hinták, lengőhinták alapjátékként bármelyik bölcsődei, óvodai, iskolai, vagy köztéri játszótérre ajánlhatók. Kérjük, válassza ki kínálatunkból az Önnek leginkább megfelelőt, és kérje árajánlatunkat a KAPCSOLAT oldalon!


Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...