JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Várak - Három tornyos hálós vár

Három tornyos hálós vár

Három tornyos hálós vár

♦ Cikkszám: JM-VA105
♦ Ár: 2.689.000 Ft + ÁFA


Az egyik legösszetettebb és legizgalmasabb a JÁTSZÓTÉRMESTER várak között. Három normál méretű toronyból és egy törpe bástyából áll, melyek a négyzet alakú vár sarokelemeit adják. A tornyok teteje deszkából készült sátortető, amely egyedi formát ad a játszóvárnak, a közterület, vagy az intézményi udvar egyik dizájn eleme is lehet.

A játszóvár egyaránt tartogat kihívásokat a bátraknak és a kevésbé vállalkozó kedvű gyerekeknek is. Az oldalakon található két óriás mászóhálót egyszerre többen is használhatják. A kicsiknek a kis bástya oldalán található csúszdához könnyű feljutni a biztonságos lépcsőn, de az átellenes toronyból a nagyobb csúszdához is fel lehet mászni létra segítségével. Közepes kihívás a mászóháló és a tornyok között található gerenda, míg a lajhármászón történő végighaladás alul és felül is egyaránt bátorságot is igényel. Kiegészítő elemként ferde és függőleges mászófal, és tűzoltócső gondoskodik a szórakozásról, a fel, és lejutásról.
Az eszközt nagyobb terekre ajánljuk, iskolákba, sport- vagy kulturális létesítményekhez, közterekre. Ütéscsillapító réteg kialakítása kötelező!

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...