JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Utcai fitness eszközök


Utcai fitness eszközeinkkel célunk, hogy a gyerekeknek készített eszközök, játszóterek és játszóparkok mellett, apukák és anyukák számára kialakított közösségi tereket teremtsünk, és aktív, mozgásban gazdag, kellemes, egészséges időtöltést biztosítsunk a gyerekeket kísérő felnőtteknek is.

Rohanó világunkban egyre kevesebb időnk jut a testmozgásra, pedig szervezetünk fokozottan igényelné a rendszeres testmozgást, az időnkénti fokozottabb fizikai terhelést. A mozgásszegény életmódból fakadóan hazánkban is problémát jelentenek azok a tünetek, amelyek sajnos a lakosság 80%-át érintik, ilyen az elhízás, a cukorbetegség, a magas vérnyomás, a szívbetegség. Komoly problémát jelent az is, hogy a nap közbeni egészségtelen testtartás előbb-utóbb gerinc, vagy mozgásszervi problémákhoz vezethet.

Az egészséges életmód és a prevenció jegyében egyre több konditerem, testedzésre, sportolásra alkalmas hely nyitja meg kapuit az aktív mozgást kedvelők számára. Az enyhe idő beköszöntével lehetőség nyílik a szabadban edzeni. A futás és más egyéb szabadtéri sport mellett méltán népszerűvé váltak a megfelelő izomzatot célirányosan erősítő utcai fitness eszközök.

Az utcai eszközök létjogosultságát felismerve kezdte meg cégünk az utcai fitness eszközök forgalmazását és telepítését. Az általunk forgalmazott, ajánlott fitness eszközök kielégítik a kor követelményeit, megfelelnek a legmagasabb minőségi és szabvány elvárásoknak (MSZ EN 16630:2015 és a DIN 79000) is.

Utcai fitness termékeink mindegyikét korszerű, tetszetős külső, és nagy mértékű tartósság jellemzi. A fém felületek speciális porfestést kapnak, jól ellenállnak az időjárás és a napsütés viszontagságainak is. Szerkezeti szilárdságuk, megbízhatóságuk - köszönhetően az alkalmazott anyagoknak és megoldásoknak igen nagy.

Kérjük, tekintse meg kínálatunkat, kérje ajánlatunkat, amelyekben előre összeállított fitness eszköz csomagok is szerepelnek. További segítségért keressen bennünket bizalommal a KAPCSOLAT menüpontban található elérhetőségeinken, vagy közvetlenül telefonon!


Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...