JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Ügyességi játékok

A játszótéri ügyességi játékok minden évszakban és minden korosztály számára egyaránt népszerűek. Fejlesztik a finommotorikát, erősíti a kitartást és a figyelmet, megmozgatja mindkét agyféltekét és a problémamegoldó képességet.
 
Az eszközök eleget tesznek a játszótéri eszközök biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az idevágó MSZ EN 1176 szabványok előírásainak.

Termékpalettánk folyamatosan bővül, kérjük látogasson vissza máskor is! Amennyiben megtalálta az Önnek megfelelő eszközt, vagy egyedi tervezésű játékot szeretne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot a KAPCSOLAT oldalon!

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...