JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Mászókák - Négyágú kereszt nyújtó

Négyágú kereszt nyújtó

Négyágú kereszt nyújtó

♦ Cikkszám: JM-NY002
♦ Ár: 196.000 Ft + ÁFA


Négy, különböző magasságban elhelyezett függeszkedő rúd, kereszt alakban elhelyezve. Stabil, közepes nagyságú termék közterületi, önkormányzati, iskolai játszóterekre. Telepíthető önállóan is intézmény udvarokra, vagy kiegészítő játszótéri sporteszközként. A kereszt nyújtó egyes szintjei között át lehet kapaszkodni, izomerősítő- és sportértéke jelentős.
Megfelel a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak, ütéscsillapítás kialakítása kötelező!

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2019-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni,

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.