JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Mászókák - Háromszög alagút

Háromszög alagút

Háromszög alagút

♦ Cikkszám: JM-AL001
♦ Ár: 299.000 Ft + ÁFA


Háromszög alakú alagút sárga, vagy barna színben. Az alagút egy igazi óriási sajt, vagy csokiszeletre hasonlít, amelynek egy nagy lyuk van a közepén. Ezen aztán át lehet mászni, vagy elbújni, vagy csak egyszerűen megpihenni. A középen elhelyezett műanyagcső alagút átmérője 50 cm. A háromszög ferde lapjai mászhatók, egyik oldalon mászóköveket, másik oldala pedig erdei mászófalat (fa lécek) tartalmaz. Ezt a termékünket kiegészítőként ajánljuk bölcsődéknek, óvodáknak.
Az eszköz magassága nem éri el az 1 m-t, ütéscsillapító réteg kialakítása nem szükséges.

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2019-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni,

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.