JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Játszóházak - Űrhajó babaház

Űrhajó babaház

Űrhajó babaház

♦ Cikkszám: JM-JH005
♦ Ár: 564.000 Ft + ÁFA


A babaházak mindig megmozgatják a gyerekek fantáziáját. Nem csak játékelemként, de búvóhelyként, közösségi térként is funkcionálnak. Nem véletlen, hogy a babaházak népszerűsége töretlen.

A képeken látható babaház láttán elindulhat a gyerekek fantáziája, "leszállhatnak" az űrhajóval a játszótéren felfedezhetik a környező játékokat, aztán újra visszatérhetnek az űrhajóba. A képzelet szárnyalását a futurisztikus forma, a rovarra emlékeztető lábak és az elhelyezett plexi buborék ablakok segítik. A kuckóba feljutni két oldalról mászóháló, illetve mászófal segítségével lehet, a lejutást pedig "leszállás után" a kimaradhatatlan csúszda biztosítja.

Az űrhajó babaházat óvodástól egészen iskolás korig ajánljuk, óvodai és iskolai udvari játékként, de központi elemként közterületekre, parkokba, erdei játszóterekre is telepíthető. Megfelel az idevágó 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak. Magassága miatt védőtávolságok és az ütéscsillapítás kialakítása kötelező!

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2020-ban is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni,