JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Játszóházak - Színes babaház

Színes babaház

Színes babaház

♦ Cikkszám: JM-JH004
♦ Ár: 483.000 Ft
♦ Akciós ár: 437.000 Ft + ÁFA


A színes babaház a méltán népszerű "Alpesi babaház" termékünk továbbfejlesztett változata. A hagyományos közösségi, és fantázia funkciók mellé ezt a játékot kiegészítettük még néhány lehetőséggel. A házikó és a terasz magasságát megemeltük, ezáltal téve izgalmasabbá a játékot. A terasz mellvédje színes, élénk festést kapott, melyet a visszajelzések alapján felnőttek és gyerekek egyaránt kedvelnek. A házikó elülső oldala nyitott, a megemelt szintre egy létra és fém kapaszkodók segítségével lehet feljutni. Az ügyesebb gyerekek a ház melletti hátsó rámpán is próbálkozhatnak, itt a feljutást mászókötél segíti, amelybe kapaszkodhatnak. A gyors lejutás és a gazdagabb játékélmény érdekében a babaház elé egy mini csúszdát is elhelyeztünk.

A színes babaházat kivétel nélkül tudjuk ajánlani minden közterületi játszótérre, bölcsődékbe, óvodákba, iskolai- vagy önkormányzati, közületi játszóterekre, udvarokra. A játék nagyon népszerű a gyerekek körében, óvodai, iskolai szünetek kedvelt találkahelye. A babaház padlómagassága 1 m alatti, külön ütéscsillapító réteg kiépítése nem szükséges. A termék megfelel a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 szabványok szabályainak.

A termékre adott akciónk kizárólag telephelyi átvétellel érvényes!

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2019-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni,

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.