JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Egyensúlyozók - Dupla rugós gerenda

Dupla rugós gerenda

Dupla rugós gerenda

♦ Cikkszám: JM-EG014
♦ Ár: 120.000 Ft + ÁFA


Egyszerű eszköz az egyensúlyérzék fejlesztésére. Porfestett fém konzolokkal és acélrugókkal. Olcsó, kis helyigényű játszóeszköz, amelyet egyaránt ajánlunk óvodák, iskolák, közterek parkok játszótereire kiegészítő játékelemként. A termék megfelel a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak, külön ütéscsillapító réteg kiépítése nem kötelező.

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2019-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni,

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.