JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Logikai és interaktív játékok

A test megmozgatása mellett egy játszótér a szellemi fejlődést is szolgálja. Ehhez nyújtanak segítséget logikai játékaink, amelyek a test pihenése alatt az agyat is tornáztatják. Kisebbeknek ajánljuk saját fejlesztésű kirakó játékainkat, különböző méretekben tetszőleges képekkel. A játék által ábrázolt kirakható képeket a Megrendelő kívánsága szerint helyezzük el. Logikai kirakóink három oldalú hasábokból állnak, három különböző kép, vagy grafika összeforgatási lehetőségével.

Nagyobbaknak ajánljuk OXO-játékainkat, melyet a hagyományos amőba játék szabályai alapján lehet használni. Alapméret a 3x3 elemes OXO, de ennél több elemű konstrukciók is kialakíthatók.

A játékok alapanyaga rétegragasztott, tömbösített borovi fenyőfa szerkezet, függőleges acéltengelyen elforgatható műanyag hengerekkel (OXO), vagy ugyancsak elforgatható rétegelt lemezből összeállított hasábok. A játékok nemcsak aktív játékelemként de díszítőként is funkcionálhatnak a közösségi tereken, játszótereken, megjelenítve akár az intézmény, vagy város címerét, logoját, stb. A termékek teljesítik a 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 ajánlásai szerinti feltételeket. Külön ütéscsillapító réteg kialakítása nem szükséges.

Kérjük, hogy egyedi logikai játék készítéséhez, tervezéséhez keressen minket bizalommal a KAPCSOLAT oldalon!


Hírek

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2019-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni,

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.