JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Labdajátékok - Polyball

Polyball

Polyball

♦ Cikkszám: JM-LA001
♦ Ár: 85.000 Ft + ÁFA


A labdajáték a gyerekek egyik legkedveltebb szórakozása. A Polyball minden játszótérre ajánlható, kedvelt és olcsó játékelem, segít az egyensúlyérzék, a jobb térlátás kialakulásában, továbbá hozzájárul a kézügyesség fejlődéséhez. Az eszköz a különböző korosztályok számára több magasságban is készül, anyaga porfestett acélláb, műanyag labdafogó. Ütéscsillapítás kialakítása nem szükséges.

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2019-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni,

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.