JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Labdajátékok

A játszótéri labdajátékok minden évszakban és minden korosztály számára egyaránt népszerűek. A hagyományos labdával játszható játékok mellett egy egyszerű de mégis újszerű játékot is kínálunk a játszóterekre, ez a POLYBALL! Maga a játék tulajdonképpen egy műanyag tölcsérből, vagy kosárból áll, melyet egy megfelelő magasságú póznán helyezünk el. Kisebbeknek jó gyakorlás a labdát megfelelő távolságból a tölcsérbe célozni. A tölcsér alja úgy van kiképezve, hogy a labda a három lyuk egyikén pőottyanhat ki. Idősebbek már komoly versenyeket is rendezhetnek pontozással, attól függően, hogy a bedobott labda melyik lyukon esik ki. Az egyszerű Polyball egy továbbfejlesztett, tetszetősebb verziója a PolipBALL, amelynél a kosár egy négy karú polipra hasonlít.

A játék telepítése egyszerű: a fémpóznát betonhabarccsal ffüggőlegesen a talajhoz kell rögzíteni, erre kerül a műanyag felső rész. A telepített eszköz további karbantartást nem igényel, időjárásnak jól ellenáll. A termék a 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176 ajánlásai szerinti feltételeket teljesíti.

Rendelje meg Polyball eszközeinket, vagy kérjen árajánlatot oldalainkon a KAPCSOLAT menüpontban!


Hírek

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2019-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni,

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.