JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Zenélő játékok - THUNDER dobok

THUNDER dobok

THUNDER dobok

♦ Cikkszám: RJKB-ZE012
♦ Ár: 584.000 Ft + ÁFA


A THUNDER dobok a közismert klasszikus ritmust ütő dobokra hasonlítanak. Ennek köszönhetően a dobolás rendkívül intuitív, különleges készségeket nem igényel. A játék egyszerűsége lehetővé teszi, hogy egyedül vagy akár társaságban is belevághassunk egy kalandba a kültéri hangszerekkel. Egyszerre 3 személy játszat, a kényelem kedvéért pedig a dobok mellé érdemes egy padot elhelyezni.

A dobok három, felület átmérőjében és színében eltérő méretben kaphatók. Valamennyi modell más-más tónust bocsát ki, ami a közös kísérletekhez számos lehetőséget biztosít. Tökéletesen játszhatunk a hangokkal és a ritmusokkal spontán dobolva, vagy a játszótéren rendelkezésre álló más hangszerekkel összekötve.

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.