JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Zenélő játékok - ECHO II. rezonáns cső

ECHO II. rezonáns cső

ECHO II. rezonáns cső

♦ Cikkszám: RJKB-ZE011
♦ Ár: 359.000 Ft + ÁFA


Az ‘echo I’ és ‘echo II’ rezonáns csövek olyan hagyományos eszközök, amelyeket a népszerű „echó” játék ihlette. Az egyedi szerkezetük érdekessé teszi őket és a hangokkal való spontán kísérletekre ösztönöz.

A játék abból áll, hogy két személy a cső két végéről egymásnak suttog, énekel vagy egyéb hangokat küld. A hangokat kívülről nem lehet hallani, kizárólag a játék másik résztvevője hallhatja. Ez a szokatlan trükk kreatív módon közelebb hozza a zenei játszótért látogató személyeket. Elegendő egy kis fantázia, hogy kettesben belemerüljünk a spontán és egyedülálló hangok világában.

Kizárólag földhorgonnyal kapható hangszer. A készlet egy szilárd, 15 méter hosszú hullámcsövet tartalmaz. A hullámcső lehetővé teszi az alkotóelemek tetszőleges, 15 métert meg nem haladó távolságban való elhelyezését. E megoldás az eszköz puha felületekhez (pl. gyep, homok) való professzionális és stabil rögzítését biztosítja.

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...