JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Zenélő játékok - ECHO I. rezonáns cső

ECHO I. rezonáns cső

ECHO I. rezonáns cső

♦ Cikkszám: RJKB-ZE010
♦ Ár: 345.000 Ft + ÁFA


Az ‘echo I’ és ‘echo II’ rezonáns csövek hagyományos hangszerek, amelyeket a népszerű „echó” játék ihletett. Az egyedi szerkezetük érdekessé teszi őket és a hangokkal való spontán kísérletekre ösztönöz.

A játék abból áll, hogy két személy a cső két végéről egymásnak suttog, énekel vagy egyéb hangokat küld. A hangokat kívülről nem lehet hallani, kizárólag a játék másik résztvevője hallhatja. Ez a szokatlan trükk kreatív módon közelebb hozza a zenei játszótért látogató személyeket. Elegendő egy kis fantázia, hogy kettesben belemerüljünk a spontán és egyedülálló hangok világában.

Kizárólag lapos horgonnyal kapható hangszer. Legjobb megoldás, ha a hangszereket kemény felülethez akarjuk rögzíteni (pl. beton).

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2022-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni...