JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Zenélő játékok - ECHO PIANO xilofon

ECHO PIANO xilofon

ECHO PIANO xilofon

♦ Cikkszám: RJKB-ZE004
♦ Ár: 793.000 Ft + ÁFA


Az ‘echo piano’ az ütőhangszerek alkategóriájába tartozó xilofon. Jól hangolt fém rudakból áll. Nem szükségesek speciális képességek a hangszer használatához, ezért jó ötlet a zenés kaland ütőhangszerrel való megkezdése.

A Xilofon egyszerűsége ösztönzi a gyerekeket, hogy kísérletezzenek és fejlesszék kreativitásukat. ezen a hangszeren egyszerre csak egy személy játszhat. Hangszer szetthez javasoljuk a STREAM marimba és DUET handpan-nel eggyütt. A hangerő növelésére és kiterjesztésére rezonátorokat adtak a hangszerhez.

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

SAPEKOR játékok az időtállóság jegyében

Cégünk a SAPEKOR rozsdamentes játszótéri eszközök és utcai bútorok kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A Csehországi SAPEKOR egy fiatal, dinamikusan fejlődő cég, nagyon magas minőségű rozsdamentes anyagokkal és termékekkel. A vállalat a rozsdamentes játszótéri eszközök gyártásának teljes spektrumát...

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.