JÁTSZÓTÉRMESTER elérhetőség: +36 70 633 83 76 | email: info@jatszotermester.hu

   Menü

Logikai és interaktív játékok - Karikás ügyességfejlesztő

Karikás ügyességfejlesztő

Karikás ügyességfejlesztő

♦ Cikkszám: JM-IN001
♦ Ár: 195.000 Ft
♦ Akciós ár: 140.000 Ft + ÁFA


Legújabb ügyességfejlesztő játékunk kicsik és nagyobbak nagy kedvence lehet. A három részből álló játék oszlopait különböző formájú fém korlátok kötik össze. A korlátokon egy-egy színes karika került elhelyezésre. Feladat a játék karikáit az egyik oldalról a másikra átvezetni úgy, hogy ezalatt a karika nem érhet a korláthoz! Választható egykezes, vagy a nehezebb két kezes párhuzamos szabály szerint is.

Az eszköz a figyelmet, és a koncentrációkészséget javítja, korosztálytól függetlenül. Ez az ügyességfejlesztő játék helytől és korcsoporttól függetlenül ajánlható bölcsődékbe, óvodákba, iskolákba, önkormányzati és közületi játszóterekre egyaránt. A termék eleget tesz a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak, külön ütéscsillapító réteg kiépítését nem igényli.

A termékre adott akciónk telephelyi átvétellel érvényes!

Ajánlatkérés
Vissza

Hírek

Játszótérben Gazdag, Boldog Új Évet!

2019-ben is új tervekkel, új játékokkal köszöntjük minden kedves új és visszatérő Megrendelőnket és minden játszótér szerető érdeklődőt! Örömmel számolhatunk be arról, hogy játszótereink és az általunk épített játszótéri eszközök az idén még vidámabbak és színesebbek lesznek! Érdemes lesz hozzánk gyakran visszanézni,

Tekintse meg legújabb tervezésű mászókáinkat!

Oldalainkon folyamatosan frissül a megrendelhető eszközök listája, szorgalmas háttérmunkával egyre több új EU-konform, a játszóterek biztonságosságáról szóló 78/2003. (XI. 27.) GKM rendelet és az MSZ EN 1176-1 szabvány ajánlásainak megfelelő, saját tervezésű játszótéri eszközt tervezünk Megrendelőink számára.